Ödeme Yönetim Sistemleri genellikle eticaret uygulamalarına entegre çalışan bir yazılım gibi düşünülsede aslında eticaret uygulamalarından bağımsızda çalıştırılabilir sistemlerdir. Ödeme Yönetim Sistemleri sayesinde internet üzerinden herhangi bir ürün veya hizmet satmasanız bile çalıştıgınız firmalardan yapacağınız tahsilatları cari hesaplarınız ile ilişkilendirerek internet üzerinden peşin veya taksitli olarak internet üzerinden de yapabilecek bir yazılımıdır.

Ödeme Yönetim Sistemleri işletmenizin, ödeme takibi ve tahsilat için harcadığı zaman ve personel giderlerini minimuma indirmekle beraber, müşterilerinize 7 Gün / 24 Saat ödeme yapabilme imkanı tanımaktadır.

On-Line Ödeme Yönetim Sistemlerinde dilediğiniz kadar banka ile anlaşıp, müşterilerinize hem Peşin hemde Taksitli Ödeme imkanları sunabilirsiniz.

Ödeme sisteminiz sayesinde müşteriniz yapması gereken ödemeyi bir veya birden fazla kredi kartı - bankamatik kartı kullanarak ödeme imkanı tanır.

Günümüzün internet altyapısı mobil uygulamaları için yeterli seviyeye ulaşmış ve gün geçtikçe daha sağlıklı bir altyapıya kavuşmaktadır.

Geliştirilecek olan Yeni Nesil Yazılımlar için Ödeme Yönetim Sistemleri kesinlikle olması gereken bir uygulama olarak düşünülmelidir.

Alan Adı Tescili

Web Tasarımı

E-Ticaret Uygulamaları

Online Ödeme Sistemleri

Google Optimizasyon

Google Reklam

Özel Web Yazılımları

İçerik Yönetim Panelleri

Google Haritaları

Alan Adı Sorgula