DeepSoft olarak ürettiğimiz ;

Kurumsal Kaynak Planlaması, Malzeme İhtiyaç Planlaması, Müşteri İlişkileri Yönetimi, İçerik Yönetim Sistemleri, Web İçerik Yönetim Sistemleri, E-Ticaret Uygulamaları, Ödeme Yönetim Sistemleri, Hosting Yönetim Paneli gibi yazılımların yanı sıra Firmaların ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli konularda özel yazılım hizmeti vermekteyiz. Geliştirdiğimiz uygulamalar Windows form yazılımları ve ASP.Net web uygulamalarıdır. Yazılımlarımız .Net teknolojisi üzerinde geliştirilmektedir.

DeepSoft bünyesinde tasarımımız olan komponentler ile yaptığımız Windows programları muadillerine göre çok daha hızlı ve stabil çalışmaktadır. Özel raporlama teknolojimiz sayesinde talep ettiğiniz her türlü raporu programdan alabilecek şekilde uyarlama yapmaktayız.

Tasarladığımız raporları export edip çeşitli formatlarda saklama imkanınız var. Raporları isterseniz Adobe Acrobat PDF formatında, isterseniz Microsoft EXCEL XLS formatında, isterseniz HTML formatında yada RDF formatında alabilirsiniz ve bu sayede diğer uygulamalarınızda kullanabilirsiniz.

Alan Adı Tescili

Web Tasarımı

E-Ticaret Uygulamaları

Online Ödeme Sistemleri

Google Optimizasyon

Google Reklam

Özel Web Yazılımları

İçerik Yönetim Panelleri

Google Haritaları

Alan Adı Sorgula