Google AdWords reklam programınızın basarısı firmamızın reklam konusundaki başarısını simgeler. Dolayısıyla biz reklamlarınızda en uygun maliyet ile en uzun yayın süresini elde edebilmeniz için size maliyet tahminleri ve ücretlendirme kontrolü konusunda destek sunuyoruz.

Hedef kapsam, Google’da arama yapan kisilere artık reklam yapabilirsiniz. Google’in arama sonuçlarında simdiden görünüyor olsanız bile, AdWords, Google’da ve reklamcılık agımızda yeni hedef kitleleri hedeflemenize yardımcı olabilir.

Daha fazla kontrol, Göstediginiz sonuçlari alıncaya kadar reklamlarinizi düzenleyebilir ve bütçenizi ayarlayabilirsiniz. Çesitli reklam biçimleri görüntüleyebilir, hatta reklamlarınızda belirli dilleri ve coğrafi konumları hedefleyebilirsiniz.

Ölçülebilir deger, Minimum harcama sartı veya süre taahhüdü söz konusu degildir. Üstelik, tıklama başı maliyet seçenegiyle, yalnızca reklamlarınıza tıklanırsa sizden ücret alınır. Bu bütçenizin her kuruşunun yeni potansiyel müsteriler kazanmak için harcandıgı anlamına gelir. Maliyetler konusunda endişe mi duyuyorsunuz ? Endiselenmeyin AdWords tüm harcamalarınızın kontrolünün sizde olmasını saglar.

Bütçenizi belirleyin, AdWords için ödediginiz tutarı belirlemek size kalmıştır. Örneğin 7,5 YTL’lik günlük bütçe ve reklamınıza yönelik her tıklama için maksimum 15 kurusluk bir maliyet belirleyebilirsiniz.

Varsayımlardan kaçının, Anahtar kelime trafiği ve maliyet tahminleri, anahtar kelimeleri seçme ve bütçenizi en üst düzeye getirme konusunda bilinçli kararlar verebilmeniz için saglanır.

Yalnizca sonuçlar için ödeme yapin, Reklamlariniz görüntülendiginde değil, yalnızca reklamlariniz tıklanırsa ödeme yaparsınız.

Yerel ve bölgesel hedefleme, Reklamlarınızı sadece belirli bir bölgede arama yapan kişilere görüntülenecek biçimde ayarlayın. Artik, mesela bulundugunuz yere 40 kilometre uzakliktaki online müsterileri kolayca hedefleyebilirsiniz

Alan Adı Tescili

Web Tasarımı

E-Ticaret Uygulamaları

Online Ödeme Sistemleri

Google Optimizasyon

Google Reklam

Özel Web Yazılımları

İçerik Yönetim Panelleri

Google Haritaları

Alan Adı Sorgula